Vernisáž výstavy Josef Hoffmann – Otto Prutscher

Vernisáž výstavy Josef Hoffmann – Otto Prutscher

Adresa:

Brtnice, Náměstí Svobody 263

Termín: 30.6.2019
Vstupné:

Zdarma

30červen neděle 12:00

Žánr: výstavydesignvernisáž


Přijměte srdečné pozvání na vernisáž výstavy Josef Hoffmann – Otto Prutscher, která se uskuteční ve 12 H v Rodném domě Josefa Hoffmanna v Brtnici u Jihlavy.

Rakouský designér a architekt, ale také důležitá osobnost secesního vídeňského hnutí Wiener Sezession v čele s Gustavem Klimtem a jeden z kmenových designérů Wiener Werkstätte - to byl Otto Prutscher. Patřil k žákům a později také nejbližším spolupracovníkům Josefa Hoffmanna.

Výstava v rodném domě Josefa Hoffmana v Brtnici poukazuje na provázanost mezi těmito dvěma osobnostmi. Kromě vernisáže výstavy Josef Hoffmann – Otto Prutscher vás čeká v areálu Rodného domu Josefa Hoffmanna i několik dalších novinek a dětský workshop.

Na vernisáž bude vypraven autobus z Brna. Odjezd v 10 h od budovy UMPRUM. Rezervace místa na poklpp@moravska-galerie.cz nebo 725 097 374, platba nutná předem na pokladně Pražákova paláce. Cena dopravy 100 Kč a 50 Kč (pro studenty, seniory a SPMG). Výstava je realizovaná pod záštitou hejtmana Kraje Vysočina MUDr. Jiřího Běhounka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Vysočina Akce v obci Brtnice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vernisáž výstavy...

U ProkopůŘásná (23.2 km)

Zámek ÚsobíZbilidy (26.9 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (29.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?