Charitativní kulturní událost Srdce plné respektu 2018

Charitativní kulturní událost Srdce plné respektu 2018

Adresa:

Třebíč, Karlovo náměstí

Termín: 29.9.2018
Vstupné:

zdarma

29září sobota 16:00

Žánr: ostatní akcecharitativní


Zveme Vás všechny na již 3. ročník naší tradiční charitativní kulturní akce Srdce plné respektu. V letošním roce se naše srdce roztluče v sobotu 29. 9. 2018 na Karlově náměstí v Třebíči.

Čeká nás atraktivní program, v rámci kterého se můžete těšit například na vystoupení lokální energické skupiny Disconnexion, netradiční skupinu Vesna, která spojuje folklor a moderní hudbu, skupinu Mirai, která získala v loňském roce ocenění Objev roku, a celý večer vyvrcholí vystoupením Vojty Dyka & B-Side Bandu!

Dále se můžete těšit na artistickou show, doprovodné aktivity a prezentační stánky našich partnerů s workshopy a dílničkami pro děti i dospělé.  Například o zábavně naučnou aktivitu se postará projekt „Tonda Obal“, který zajímavou formou ukáže, proč vlastně třídíme a co vše kolem nás je díky tomu z recyklovaných materiálů. Pro děti má připravené i soutěže o ceny. 

Rádi bychom touto formou opět podpořili naše partnerské neziskové organizace a instituce zaměřující se na pomoc lidem. Vezměte své rodiny a přátele a přijďte s námi podpořit dobrou věc. I tento rok bude na místě probíhat sbírka a prodej upomínkových předmětů s logem akce, jejichž výtěžek bude celý věnován na dobročinné účely.

Těšíme se na viděnou v Třebíči!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?