Den otevřených center pro léčbu migrény v Ústí nad Labem

Den otevřených center pro léčbu migrény v Ústí nad Labem

Adresa:

Ústí nad Labem, Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, Vzdělávací institut, budova B, 5. patro, učebna 3, Sociální péče 3316, Ústí nad Labem-Severní Terasa

Termín: 18.4.2024
Vstupné:

0

18duben čtvrtek 15:00

Žánr: ostatní akceden otevřených dveří migréna


Lidé s migrénou, kterých je v Česku okolo milionu, mají opět jedinečnou možnost konzultovat svůj stav se specialisty. První letošní Den otevřeného centra pro léčbu migrény se koná v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem dne 18. 4. 2024 od 15 hod. Běžně se lidé do centra dostanou pouze na doporučení svého neurologa, v rámci akce ale mohou svou migrénu individuálně konzultovat bez předchozího objednání. Právě ve specializovaných centrech je dostupná také nejmodernější biologická léčba.

Na akci se představí rovněž pacientská organizace Migréna-help. Další centra otevřou své dveře v průběhu jara. Více informací na www.omigrene.cz.  Akce odstartuje v 15:00 představením lékařů, kteří vysvětlí, jak funguje péče ve specializovaném centru a jaká léčba je nyní dostupná. Pokračovat bude seznámením s aktivitami pacientské organizace Migréna-help a tipy kariérové poradkyně, jak na migrénu v práci. Od 15:00 do 18:00 budou k dispozici individuální konzultace s odborníky přímo na místě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem

Podobné akce