Adventní neděle bude na Kačině patřit oživeným prohlídkám Chotkovských interiérů a vánočně vyzdobeným expozicím a výstavám. V jedinečných prostorech zámeckých sklepů Vás čeká představení adventní zvyků a tradičních řemesel. V bývalé kočárovně navštívíte tradiční staročeskou zabíjačku.

Připraven je tématický doprovodný program i peklo s Luciferem. Neděle 4. 12. 2022, 10:00 - 16:30 hodin Co Vás čeká: Ukázka adventních zvyků a tradičních řemesel Připomeneme si již dávno zapomenuté zvyky a tradice. Některé z nich si budete moci také vyzkoušet. Adventní jarmark plný rukodělných výrobků Šikovní řemeslníci Vám zde představí své řemeslo. Výrobky si můžete zakoupit. Výstava betlémů Na tradiční výstavě betlémů naleznete betlémy z různých materiálů. Vánoční koncert Markéty Fassati Vánoční atmosféru navodí jedinečný koncert Markéty Fassati.

Tradiční staročeská zabíjačka Ochutnávky tradičních gastronomických specialit, ukázky postupů zpracování masa i zabíjačkové dobroty k zakoupení. Oživené zámecké prohlídky Zámecké prohlídky vánočně vyzdobených interiérů s programem. Pěvecký sbor Palášek zazpívá koledy Zazpívejte si společně s dětmi klasické české koledy. Rozsvěcení adventní svíce Společně rozsvítíme druhou adventní svíčku. Tvořivé vánoční dílny V tvořivých dílnách vyrobíte vánoční přání i drobné dárky pro své nejbližší. Darujme společně radost Na akci je možné přinést dárky pro opuštěné seniory. Peklo s Luciferem .... a možná přijde i Mikuláš :)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Svatý Mikuláš

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Advent na zámku Kačina...

Vigvam penzionVeletov (11.7 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (18.2 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (18.7 km)