Plánovaná výstavka v kavárně muzea a komentovaná přehlídka kočárků mělnické Liberty (TDV) si klade za cíl připomenout tento fenomén a přiblížit jej mladší generaci, která již tuto firmu zná jen ze vzpomínek starších.

Na výstavce se objeví především dochované katalogy firmy, které zachycují produkci Liberty v letech 1933–1990 v téměř ucelené řadě, dobové fotografie, dochované archivní materiály, ukázky propagačních předmětů firmy.

Komentovaná přehlídka se koná v sobotu 4. 9. od 15:00 hod. na radničním dvoře. Představí průřez výroby na dochovaných dětských, loutkových a sportovních kočárcích ze sbírky muzea a zajímavosti o prezentovaných exponátech. Součástí bude dobové oblečení modelek a hudební doprovod inspirovaný obdobím vzniku jednotlivých kočárků v podání členů Velkého dechového orchestru Mělník.

Vstupenky (50 Kč/děti do 6 let zdarma) jsou v předprodeji v pokladně muzea od 1.7. Počet účastníků je omezen! Zahrnuje také volný vstup do stálých expozic a na novou výstavu hraček Hrajeme si 120 let v den konání přehlídky (4. 9.).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Liberta 95

Zoopark ZelčínMělník (4 km)

Ubytování u OkořeHolubice (21.7 km)

Výstaviště HolešovicePraha (27.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (28.8 km)