Barová zpěvačka Evy Mearová se vrací z protialkoholní léčebny domů, kde žije společně s kamarádkou Tobby, která absolutně odmítá své stárnutí, jelikož před lety na škole získala titul královny krásy, a se svým kamarádem Jimmym, neúspěšným hercem, který o sobě říká, že je nejstarší začátečník v celém divadelnictví. K tomuto životu samozřejmě patří i o deset let mladší milenec Evy, kytarista Lu Tenner, který nikdy neměl svojí vlastní střechu nad hlavou. V této společnosti, která se navzájem podpírá láskou a humorem, je jediný zdravý proutek Polly, nedospělá dcera Evy Mearové, která je dospělejší než její matka a všichni její kamarádi. Polly svojí kurážnou povahou ukáže své matce tu správnou cestu, jak žít.

Drobečky z perníku je hluboká a dojemná komedie a jedna z nejlepších her klasika amerických komedií Neila Simona. „Smích přes slzy“ - i tak by se mohla tato komedie jmenovat.

Účinkují: Simona Stašová, Andrea Daňková, Čestmír Gebouský, Helena Karochová, Ernesto Čekan / Filip Cíl, Josef Fečo

Josef Fečo je dnes nejžádanějším kontrabasistou v České republice. V okruhu jeho hudebního zájmu jsou jazz, funk, pop, soul a folklór. Pochází z romské muzikantské rodiny a již od dětství měl velkou touhu stát se muzikantem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Středočeský kraj Akce v obci Mělník

Podobné akce

15květen středa 19:00

24květen pátek 19:30

Shirley Valentine

, Ringhofferovo nám. 434 Divadlo

14červen pátek 20:30

Ubytování v okolí akce Drobečky z perníku

Zoopark ZelčínMělník (3.8 km)

Ubytování u OkořeHolubice (21.4 km)

Výstaviště HolešovicePraha (27.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (28.5 km)