Štrůdl 2020

Štrůdl 2020

Adresa:

Mníšek p. Brdy, Náměstí F .X. Svobody 38

Termín: 4.9.2020 5.9.2020
Vstupné:

180

4zář - 5zář celý den

Žánr: festivalkabaret


A je to tu! Již po 20. vás za spolek zveme na další ročník rodinného festivalu. Letos vám, a hlavně vašim dětem, nabídne pohádky, žonglérskou dílnou i divadelní představení pro dospělé publikum. ŠTRŮDL letos zahájí vernisáž výstavy papírových objektů a kreseb dobříšské výtvarnice Daniely Doubkové, která je zároveň dlouholetou vedoucí výtvarné dílny festivalu. Stane se tak v pátek 4. 9. 2020 v 17:30 hodin v prostorách kavárny Malý mnich v Mníšku pod Brdy.

Páteční večer pak bude pokračovat ve velkém sále Pavilonu ZŠ od 19:30 hodin představením Stand’artní kabaret známého pražského divadla VOSTO5. Toto zcela otevřené divadelně-hudební improvizační představení prožívá pokaždé svou premiéru i derniéru a je hudebně doprovázeno vlastní kapelou SNAHA. Druhý den, tedy 5. 9. od 10 hodin bude festival pokračovat v prostorách farní zahrady přístupné z mníšeckého náměstí. Dopoledne se bude tradičně tvořit spolu s Danielou Doubkovou. Z divadel bude k vidění například představení Pohádko z pytle ven oblíbeného souboru Loutky bez hranic, které hravě stírá rozdíl mezi hercem a divákem. Divadlo Bufet zase do představení zapojí věci, které s sebou do představení přinesete. Máte doma obyčejné, nebo naopak neobyčejné věci a chcete je vidět v akci? Tak je přineste!

„Váš předmět, náš podnět!“ říká principál divadla Petr Reif. Klauniáda a žonglérské kejkle doplněné dílnou Adély Kratochvílové z brněnského Divadla Kufr se z vás pokusí udělat žongléry. Nebojte se, drezúru dravé zvěře se nám již nepovedlo do programu zajistit, a tak slibujeme, že nikdo z diváků nebude ohrožován žádným nebezpečným zvířetem. Leda by se splašil bleší cirkus, který náš jubilejní ročník festivalu zakončí. Ani tentokráte vás neochudíme o občerstvení, které zajišťuje Ludvíkova kavárna. Těšte se na báječnou kávu, čaj, a hlavně na čerstvý domácí jablečný ŠTRŮDL!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Mníšek p. Brdy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Štrůdl 2020

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (10.2 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (10.6 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (12.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (9.7 km)
Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (13.3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (25.2 km)