1. benefiční koncert pro SOS dětské vesničky

1. benefiční koncert pro SOS dětské vesničky

Adresa:

Praha 2, Ke Karlovu 462/20

Termín: 15.10.2017
Vstupné:

200

15říjen neděle 19:00

Žánr: koncerty


Třetí říjnovou neděli se otevřou dveře Muzea Antonína Dvořáka prvnímu benefičnímu koncertu z cyklu Klasická Praha, na kterém vystoupí hudebníci, vědci a profesoři v jedné osobě. Ti budou hrát, aby podpořili aktivity SOS dětských vesniček.

Máte rádi klasickou hudbu a chcete pomáhat? Jste srdečně zváni. Myšlenka propojit akademickou a hudební sféru a uspořádat sérii koncertů klasické hudby, které pomáhají, je dílem Spolku Johnyho Newmana. Letos se jedná již o třetí ročník této akce, který přinese dva benefiční koncerty, podzimní a jarní. Výtěžek ze vstupného půjde v obou případech v plné výši na podporu činnosti SOS dětských vesniček. Vstupné 200 Kč / na místě. Vstupenky je možné zakoupit před koncertem v místě konání. Těšit se můžeme na vystoupení Jana Nováka, který stojí v čele Spolku Johnyho Newmana.

Kromě toho že se plně věnuje vědecké práci o oblasti kosmologie, je sám skvělým pianistou. Co by zástupci profesionální hudební sféry se představí Adam Stráňavský mezinárodně uznávaný slovenský pianista a vynikající akonderonista Peter Palacka rovněž ze Slovenska. Realizaci benefičního koncertu finančně podpořila společnost Sophia Solutions. PROGRAM V podání Jana Nováka zazni: F.Chopin Fantasie-Impromptu S.Rachmaninoff Etude-tableaux op.39, no.2, op.39, no.8 E.Chabrier Scherzo-Valse V podání Adama Stráňavského a Petera Palacky zazní: A.Piazzolla Čtyři roční období La muerte del Angel Adios Nonino Libertango Mediotango Oblivion Ave Maria

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

10květen pátek 19:00

Klíč

, Sokolovská 191 Koncert

10květen pátek 20:00

10květen pátek 20:00

Ubytování v okolí akce 1. benefiční koncert...

Royal Court ApartmentsPraha (260 metrů)

Royal Court HotelPraha (411 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (808 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 299 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (908 m)