Festival Evolution

Festival Evolution

Termín: 23.9.2017 24.9.2017
Vstupné:

130 – 200

23zář - 24zář celý den

Žánr: festivalypřednáškyGastro


Nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace nabídne podzimní Festival Evolution, který proběhne ve dnech 23. – 24. 9. 2017 na Výstavišti v Praze Holešovicích. Festivalový program cílí na všechny příznivce zdravého a aktivního života. Na své si přijdou milovníci nových i netradičních trendů ve stravování i rodiny s dětmi, pro které připravujeme spoustu aktivit.

Každý rok pro vás připravujeme festival jako místo, kde pod jednou střechou najdete vše, co souvisí se zdravým životním stylem a osobním rozvojem; od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu. A protože roste nejen zájem o takovýto typ akce, ale i nabídka vystavovatelů a počet zajímavých programových témat, rozhodli jsme se Festival Evolution pořádat dvakrát ročně. A tak vás letos poprvé můžeme pozvat také v září.

Babí léto nám dopřeje rozvinout festivalové dění i v okolí Průmyslového paláce, kde plánujeme dětské aktivity a sportovní i kulturní vyžití pro každého bez ohledu na věk. Poprvé (tak jak to na festivalech má být) zde najdete velkou hudební stage, na které vystoupí například Vojtěch Dyk s B-Side Bandem. V programu nebudou chybět přednášky, workshopy, kulturní vystoupení, nebo sportovní aktivity a kreativní dílny.

V rámci tematických okruhů Bio, Eko, Zdraví, Fit a Osobní rozvoj se představí naši tradiční i noví vystavovatelé.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Evolution

Výstaviště HolešovicePraha (62 metrů)

Vila LannaPraha (1 821 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 911 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 959 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 934 m)