Eliminace Woodstock

Eliminace Woodstock

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 9.4.2017
Vstupné:

0

9duben neděle 15:00

Žánr: rockmetalfestivalsoutěžzdarma


Druhá dubnová neděle bude v pražském Lucerna Music Baru patřit hudbě. Mladé nadějné kapely ze střední Evropy se zde v rámci soutěžního klání Eliminace utkají o vystoupení na velkém polském festivalu Przystanek Woodstock. Absolutní vítězové si na festivalu zahrají na hlavní stage po boku světově známých interpretů. 

Soutěžní klání se odehraje v neděli 9. dubna v pražském Lucerna Music Baru, kde se před diváky a odbornou porotu postaví devět kapel. Hudebníci z Česka, Slovenska a Maďarska tady na klubové scéně zabojují o možnost zahrát si na polském Woodstocku. Soutěž Eliminace pořádá nadace Wielka Orkiestra Światecznej Pomocy společně s pražskou agenturou MusicMap. 

Show rockerů z kapely The Snuff budete moci v Lucerně vidět na vlastní oči. O další skvělou podívanou se postará švédská metalcorová kapela The Unguided, která přinese trochu drsné severské atmosféry. O dobrou náladu všech zúčastněných se bude starat i ledově namražený Jägermeister. 

Pokud chcete ulovit spoustu nových hudebních zážitků, dorazte v neděli 9. dubna do Lucerna Music Baru na akci Eliminace. Start je již v 15:00 hodin a vstup je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Eliminace Woodstock

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)