Springless, Dafy and the Rafters (SK), Střešovická kramle, Zákaz vězdu

Springless, Dafy and the Rafters (SK), Střešovická kramle, Zákaz vězdu

Adresa:

Praha 6, Bělohorská 201/150

Termín: 31.5.2024
Vstupné:

250 Kč

31květen pátek 19:00

Žánr: koncertypunk rock


Pořádná nálož punku a rocku čeká diváky Kaštanu – scény Unijazzu už v pátek 31. května!

SPRINGLESS

Kytary, skejty, slunce a Kalifornie. Náladu ála NOFX, Adolescents nebo Fidlar lze zažít i v našich zeměpisných šířkách, třeba i díky Springless. Nehrají nijak dlouho, ale neúnavně koncertují a v létě 2023 nahráli a vydali své první EP s názvem Natural Disaster.

DAFY AND THE RAFTERS (SK)

„Růžoví punkeri“ Dafy and the Rafters je bratislavská punk´n´rollová parta, která v roce 2022 oslavila své desáté narozeniny. Sami osobě říkají, že jsou „kapela, která hraje jednoduchou kytarovou hudbu ovlivněnou punkem a lehkým rock and rollem 70.-80. let, jako byli proslulí Ramones nebo The Boys.“ Takže chytlavé riffy a zabijácký chytlavý refrén. Nic víc není potřeba…

STŘEŠOVICKÁ KRAMLE

Střešovická kramle o sobě dala poprvé vědět v Praze začátkem druhé půlky 80. let koncertem na Internátě Švadlenek v Haštalské ulici v Praze. Je vnímána jako otevřené eklektické hudebně – performativní seskupení na pomezí (witch techno – death hardcore – punk) v němž spolupůsobila řada známých hudebních a uměleckých osobností (T. Kotik, V. Magid, V. Skrepl, J. Černický, K. Lavir, Mikatchu, Hrádek, Bugrr, Yahoda, Rafani…) Často performuje na vernisážích, kde spolu s uměním vytváří jakýsi „gesamtkunstwerk“.

ZÁKAZ VĚZDU

Punkrocková banda z města Myslechovice. Kapela vznikla léta páně 2002 (údajně už 2000), koupí Pupkovy kytáry značky Yamaha a Šukáškovou starší bicí soupravou neznámého původu.

Po vydání prvního alba s názvem „10 let tvrdé práce“ (2012) se zvládlo ještě vydat EP „Všechno špatně“(2014) a „Vzhůru do bezvědomí“ (2018).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Springless, Dafy and the...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (2.7 km)

The Golden Wheel HotelPraha (2.8 km)

Villa St. TropezPraha (3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (2.9 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (2.9 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.3 km)