Dětský modelářský den 14.ročník

Dětský modelářský den 14.ročník

Termín: 1.6.2024 v 09:00 hod. (sobota)
Vstupné:

100

1červen sobota 09:00

Žánr: ostatní akcemodelářský den pro děti technika rodina


Akce DMD je zaměřena zejména na mladé adepty leteckého modelářství a jejich rodiny. Za cíl si klade vzbudit a podpořit zájem o letecké modelářství, letectví a o aktivní trávení volného času. Pro všechny návštěvníky DMD bude připraveno u nás známé on-line hlasování volby nejhezčího modelu a nejlepší letové ukázky. Pomocí QR kódu nebo z formuláře na www stránkách dětského dne můžete hlasovat ze svého chytrého telefonu.

Každý návštěvník může své hlasování z jedné emailové adresy opakovat několikrát, ale platí pouze poslední hlasování. Na konci programu se vylosují tři čísla z ID náramků které dostanou ceny od sponzorů Bruna café a lístky do kina CineStar.

Doprovodný program: RC simulátor - BumperBalls - tvořivé dílny i pro slečny pro vás připravili zaměstnanci DDM Hobby centrum 4 a modeláři LMK PRaha 4 Stavba balzových házedel - Rc simulátor, vše pod odborným dohledem modelářů z LMK Praha 4 Skákací hrad- Stánky s občerstvením a domácím Iced Tea od michelské restaurace U Havlíčků, Stánek s výbornou kávou. hasičská technika dobrovolných hasičů ze Zličína

Kulturní centra v Praze Akce v MČ Chrášťany

Podobné akce