AoW: Horizons mezinárodní wrestlingová show

AoW: Horizons mezinárodní wrestlingová show

Adresa:

Praha, Burešova 1661/2

Termín: 8.9.2024 v 18:00 hod. (neděle)
Vstupné:

650 - 750

8září neděle 18:00

Žánr: sport


Art of Wrestling se letos ještě jednou ukáže v pražském KD Ládví.

Nenechte si ujít živé vystoupení AoW HORIZONS v neděli 8. září 2024. Předprodej vstupenek začíná 16. dubna.

AoW se v březnu vrátila se svými mezinárodními wrestlingovými akcemi do Prahy a vznikl z toho jeden z nejkrásnějších okamžiků v historii této promotérské organizace. Pro první show po návratu diváci přichystali skvělou a hlasitou atmosféru od začátku do konce. Teď je na čase pokračovat.

 

Art of Wrestling (AoW) funguje od roku 2017 a láká návštěvníky, kteří se rádi odreagují a nechají se pohltit dějem. Na těchto mezinárodních wrestlingových akcích se dočkáte skvělých sportovně laděných zápasů, překvapivých zápletek, legračních momentů i vyhrocených sporů. Do wrestlingu totiž patří zábava, intenzita, akrobacie, bizarnosti, komediální prvky, divadlo a velká interakce s publikem. Právě fanoušci AoW dokážou svojí výjimečnou interakcí vytvářet jedinečnou atmosféru.

 

 

AoW láká wrestlery z různých koutů Evropy a dává prostor jak hvězdám se zavedeným jménem, tak novým zajímavým talentům. Na zápasnické kartě se objevují i čeští a slovenští zástupci.

 

 

Společnost vždy nejvíce reprezentuje šampion. Titul AoW v současné době stále drží "Bad Bones" John Klinger, který jej v březnu 2024 úspěšně obhájil.

 

 

 

 

 

Podobné akce