Čarodějnice v Ulitě: magický sabat

Adresa:

Praha 3, Na Balkáně 2866/17a

Termín: 30.4.2024 v 16:30 hod. (úterý)
Vstupné:

100

30duben úterý 16:30

Žánr: ostatní akcečarodějnice filipojakubská noc soutěž rodina děti opékání špekáčků Praha


Přijďte s námi oslavit Čarodějnice do Ulity! Všechny mladé čarodějky a čaroděje čeká příprava na magickou filipojakubskou noc, která vyvrcholí závěrečným kouzelným sabatem. Zvládnete projít všemi zkouškami a získat si tak přízeň moudrých zkušených kouzelníků? Těšit se můžete na výtvarné dílny, sportovní stanoviště, pokusy, kouzla a čáry.

Bude pro vás připraveno občerstvení, opékání buřtů i doprovodný kulturní program. Celá akce bude zakončena závěrečným čarodějným sabatem v parku Krejcárek. Společný odchod z Ulity na finální rituál bude v 19.30.

Kapacita akce je 300 osob, cena za osobu je 100 Kč. Vstupenky lze koupit a vyzvednout předem na recepci Ulity od 1. 4. Bez předem koupené vstupenky bude možné se akce zúčastnit pouze do naplnění kapacity 300 osob. Vstupenku je nutné koupit a vyzvednout jak pro děti (od 2 let včetně), tak pro dospělé. Děti do 1,99 let mají vstup na akci zdarma. Buřty je možné zakoupit na místě. K zakoupení bude také nealko pivo, limonády a drobné sladké i slané občerstvení. Do areálu DDM Ulita je zákaz vstupu psů, v celém areálu je přísný zákaz konzumace alkoholu!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čarodějnice v Ulitě:...

Wellness Hotel STEPPraha (791 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 955 m)