Trauma Show

Trauma Show

Adresa:

Praha 1, Besední 3

Termín: 18.4.2024
Vstupné:

290

18duben čtvrtek 19:00

Žánr: divadlotalk show Praha

Umělci: Jana FabiánováVáclav Tobrman


Svépomocná talk show Jany Fabiánové, Václava Tobrmana a Tomáše Papršteina, s podtitulem „Vážně i nevážně o vážných věcech.“ Tři přeživší moderují talk show o nelehkých tématech týkajících se mnohých z nás. Společně s naším hostem, chceme nacházet styčné body, humorné úhly pohledu a společně se tak zkusit posunout nad naše životní výzvy.

V naší svépomocné Trauma Show nehledáme senzace ani terapeutická řešení. Hledáme upřímnost, sdílení i cesty, kterými lze jít pokud se člověk chce v životě posunout dál.

Naším hostem bude herečka a zpěvačka Denisa Nesvačilová. Budeme si povídat o výzvách sebepřijetí pokud vás trápí Atopický ekzém.

Host: Denisa Nesvačilová

Moderují: Jana Fabiánová, Václav Tobrman, Tomáš Paprštein

Hudba: Denisa Nesvačilová (zpěv), Jana Fabiánová (zpěv), Václav Tobrman (zpěv a klavír)

Věříme, že naše společnost dokáže mnohé vyřešit. Chce to ale přiznat barvu a otevřeně i laskavě komunikovat, protože mluvit o našich výzvách vyžaduje kus odvahy. Pokud jsme v bezpečném prostředí, můžeme se některým věcem společně i zasmát a tím otevřít cestu k hojení ran, ať jsou čerstvé nebo staré. Těšíme se na vás 18.4. v Divadle Na Prádle v Praze.

Představení má dvě části, s přestávkou.

Václav Tobrman je multiinstrumentalista působící v několika hudebních tělesech (Jazz Rabble, Party Swingers, Free Walkers, Honza Roušar a kapela). Pochází z Rakovníka, kde v roce 2004 zabodoval v místní anketě Forte, když se...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

30duben úterý 19:00