Přejít na stránky Ticketpro.cz

420 people - Mirage

Termín: 6.4.2015

6duben čtvrtek 01:00

Žánr: divadlobalettanec


Balet - Mirage - 420PEOPLE

420PEOPLE tančí stand-up comedy! Fakt... Co vězí za vším tím humorem, kterému se tak rádi jako diváci poddáváme? Co se skrývá za zdánlivou ladností a lehkostí tanečníků, kterou divák mnohdy obdivuje? A jsou stand-up komici opravdu tak vtipní a šťastní, jsou tanečníci plní energie i když reflektory nezáří? Projížďka na horské dráze. Chvíli euforie, chvíli strach, rozklepané nohy... Ale chceme to znova a znova.

Václavu Kunešovi v nedávné době učaroval žánr stand-up comedy. Hodiny a hodiny sledoval mistry v oboru, mezi nimi Jimmyho Fallona, Davea Chappella, Omida Djaliliho, Mitche Fatela nebo Holywoodského herce Robina Williamse a na půdorysu stand-up comedy nyní staví své nové dílo. To osciluje mezi humorem a palčivými otázkami, které míří do nitra těch, kdo stojí na jevišti a snaží se rozesmát publikum. Performance na jevišti jako forma psychoterapie nebo vykrádání sebe sama a zrada na vlastních emocích?

Ke spolupráci na MIRAGE přizval Václav Kuneš úspěšného kanadského hudebníka Owena Beltona, mimo jiné držitele ceny Dory Mavor Moore za nejlepší počin v oblasti hudební skladby. V Čechách je Belton známý spoluprací s kanadskou choreografkou Crystal Pite, kterou českému publiku představili právě 420PEOPLE, když ji v roce 2011 v rámci festivalu TANEC PRAHA pozvali na Novou scénu Národního divadla.

Kostýmy k představení vytvoří mladé pražské studio CHATTY, za nímž stojí návrhářky Anna Tušková and Radka Sirková, mimo jiné držitelky Ceny Designbloku 2011.



Obsazení a více informací o představení zde


Produkce: 420PEOPLE o.s.

Ve spolupráci s: Nová scéna Národního divadla, Čtyři dny o.s.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 420 people - Mirage

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (440 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (626 metrů)

ValentinskaPraha (697 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (114 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (283 m)