Struny dětem se vracejí v plné síle do Minoru. Lákají na Báru Polákovou, Ondřeje Rumla, Pišlické příběhy i Zvěřinec na radnici. S nadcházejícím jarem se vrací rodinný festival Struny dětem, který poslední březnový víkend opět rozehraje, rozezpívá i roztančí tradiční prostory divadla Minor a Novoměstské radnice. Od pátku 25. března do neděle 27. března se mohou malí i velcí návštěvníci těšit na pestrou nabídku představení, koncertů od popu, přes klasiku až k jazzu, i nejrůznějších kreativních workshopů.

Program otevře v pátek mnoha cenami ověnčené představení divadla Minor ZÁ-TO-PEK! …a tak jsem běžel. Ve vtipné a zábavné show se představí osobitá zpěvačka Bára Poláková, Ondřej Ruml s Quintetem Mateje Benka vystoupí s „ježkovským“ programem a na Struny dětem se vrací také ikonické Pišlické příběhy Beaty Hlavenkové s Ivanem Trojanem v roli vypravěče. 

PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM ZDE

Po ukončení EKO Gymnázia v Poděbradech pokračovala oborem činohra na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, kde byli jejími profesory Jana Hlaváčová, Boris Rösner či Ladislav Mrkvička. Následně se stala členkou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

13srpen úterý 19:00

15srp - 1zářcelý den

Ubytování v okolí akce Struny dětem

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (331 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (801 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 000 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (688 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (445 m)