Muzikál Sedmero havranů

Muzikál Sedmero havranů

Adresa:

Praha 6, Dejvická 27

Termín: 27.1.2013
Vstupné:

190/150

27leden čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohradramamuzikál


Co uděláte, když náhle objevíte staré rodinné tajemství? A co když je to sedm košilí vašich sedmi zapřených a do havranů zakletých bratrů? Půjdete je vysvobodit! A taková cesta nenížádný med – zvláště, když jste tak krásná, nevinná a odhodlaná dívka jako Bohdanka. Na motivech slavné pohádky Boženy Němcové rozžívá hudební skladatel Pavel Trojan Jr. strhující hudební drama pro celou rodinu.

Mladí autoři umně kombinují klasický muzikál anglosaské provenience a moderní hudebně-dramatické dílo, které i přes promyšlené a náročné kompozice nezapře velký hitový potenciál. Vzlétněte a poleťte spolu s námi na křídlech hudby nad dech beroucí krajinou pohádkového příběhu o dospívání, lásce a lidských chybách. Harmonie svistu ptačích křídel vás spolu s divukrásným sopránem Bohdanky přenese do svěžího světa, kde pravda a láska stále vítězí nad lží a nenávistí.

Tvůrci: Hudba: Pavel Trojan Jr. Libreto: Tereza Karpianus Námět: Jana Ferstlová Režie: Pavel Ondruch Scénografie: Zuzana Mazáčová Kostýmy: Klára Syrůčková Choreografie: Klára Klepáčková Produkce: Tereza Sochová, Petra Kovářová, Pavel Trojan Jr. Obsazení: Bohdanka: Veronika Savincová / Monika Sommerová Princ: Tomáš Vaněk Sestra: Marta Sovová Matka: Dáša Zázvůrková Havraní bratři: Petr Besta, Vít Bečvář, Jan Bochňák, David Bouša, Jiří Böhm, Jakub Hliněnský, Adam Koubek, Martin Šimek Informace o vstupenkách: http://sedmerohavranu.cz/?page_id=487

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

29březen pátek 14:30

29březen pátek 19:00

Vysavač

, Václavské nám. 56 Divadlo

Ubytování v okolí akce Muzikál Sedmero havranů

Vila LannaPraha (353 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 859 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 962 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 617 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 676 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2.7 km)