LIVE stream - Netradiční rozsvícení vánočních stromů v Ostravě

LIVE stream - Netradiční rozsvícení vánočních stromů v Ostravě

Adresa:

LIVE stream

Termín: 29.11.2020
Vstupné:

zdarma

Žánr: ostatní akcerozsvícení vánočního stromu Vánoce Advent vzkazy pozdravy přání Ostrava live stream online


Rozsvěcovat na Jihu se bude! Jen trochu netradičně. Místo klasického každoročního rozsvícení vánočního stromu před Akordem v Ostravě-Zábřehu se letos můžete těšit rovnou na čtyři světelné projekce symbolických vánočních stromů. Letos se pořadatelé rozhodli pojmout celou akci netradičně. Kvůli stávající epidemiologické situaci jarmark ani kulturní program nebude. Těšit se můžete na netradiční pojetí začátku adventu.

První adventní neděli 29. listopadu se v 18 hodin rozsvítí první adventní okno na budově radnice městského obvodu Ostrava-Jih. Od 19 hodin do 20 hodin se budou rozsvěcovat čtyři symbolické světelné stromy, které budou umístěny na čtyřech místech obvodu Ostrava-Jih –ve Výškovicích u kostela Svatého Ducha, v Zábřehu na náměstí SNP, v parku na Dubině a závěrem na náměstí Jih v Hrabůvce.

Po celou dobu konání akce bude probíhat online přenos na facebooku DK AKORD. Sledovat postupně symbolické světelné stromy můžete nejen z oken svých domovů, pokud bydlíte poblíž, ale také v přímém přenosu.

U této příležitosti chceme zapojit i veřejnost. Lidé nám mohou posílat své pozdravy, vzkazy, přání.

Ty pak budou součástí online přenosu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce