V zahradách Občanské plovárny otevírá gastro a kulturní pop-up stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní, která se bude pravidelně obměňovat pod dohledem Jana Mužátka mladšího, nabídne také hudební a divadelní program, chybět nebude ani odpočinková zóna s lehátky na pontonech a výhledem na Vltavu. Koncept spojuje kvalitní street food gastronomii s kulturou. Otevření Mola proběhne ve čtvrtek 25. června.

Molo je nový prostor, kam Pražané mohou zajít na signature drink, ochutnat mezinárodní street food a poslechnout si na pontonech s výhledem na Vltavu živou hudbu nebo djs.

Otevřeno bude mít každý týden od středy do soboty mezi 17.00 a 23.00 hodinou, po uvolnění vládních opatření se otevírací doba prodlouží.

Kulturní dramaturgie prostoru bude široká, Molo plánuje koncerty, djs večery, ale i pohybové divadlo či stand-up. Kromě toho budou na místě postupně k dispozici lehátka na pontonech, piknikové deky, frisbee či houpací sítě.

Opening Mola je naplánovaný na čtvrtek 25. června od 17.00 hodin. O hudební doprovod se postará dj N´zym, který roztančí zahradu Plovárny v rytmech Urban music, Funky a Soul Music. Šéfkuchař Jan Mužátko ml. připravil street food inspirovaný kuchyní ze všech koutů světa. „Na zahajovací večírek připravujeme New York style hotdog s trhaným hovězím, kuřecí křídla s asijskou omáčkou a sezamem či mexickou misku máslové kukuřice s tekutým čedarem a Jalapeños,“ zve na zahájení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Molo v zahradách...

ValentinskaPraha (628 metrů)

The Emblem HotelPraha (653 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (693 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (762 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (790 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 253 m)