Food festival

Food festival

Adresa:

Praha 7, Trojská 800/196

Termín: 13.7.2019 14.7.2019

13čvc - 14čvc celý den

Žánr: gastronomie festival


Víkend 13. a 14. července bude patřit květinám a gastronomickým zážitkům pod taktovkou Markéty Hrubešové a floristky Kláry Franc Vavříkové. Po celý víkend návštěvníci ochutnají širokou nabídku specialit, chybět nebudou výtečné burgery, pizza v kornoutu i netradiční rolovaná zmrzlina a mnoho dalšího. Příjďte si užít letní pohodu do rozkvetlé zahrady!

Léto je obdobím oblíbených food festivalů a kulinářských akcí. Trojská botanická zahrada tentokrát připravila dvě akce, které propojí prostředí rozkvetlé zahrady s gastronomickými zážitky. Návštěvníci mohou využít travnatých ploch v Ornamentální zahradě k uspořádání pikniku s přáteli, užít si chladivý stín stromů, nebo posedět se sklenkou vína na vinici sv. Kláry a obdivovat výhled na krásy Prahy.

Po celý víkend budou moci návštěvníci ochutnat širokou nabídku specialit, chybět nebudou mexické či vietnamské speciality i netradiční rolovaná zmrzlina. Vyzkoušet bude možné i extrémní kuchyni Brouk na talíři. Představí se rovněž Kafe Mělník i Minipivovar Němý Medvěd, které jsou uvedeny v nové knize Lukáše Hejlíka Gastromapa 365,“ zve do trojské botanické zahrady produkční akce Jindřiška Hejtyková.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Food festival

Vila LannaPraha (1 820 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2 km)

The Emblem HotelPraha (3.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.2 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4 km)