Tipsport Superliga mužů: FbŠ Bohemians vs. TJ Sokol Královské Vinohrady

Adresa:

Praha 10, Vladivostocká 1460/10

Termín: 5.11.2018
Vstupné:

0

5listopad pondělí 10:00

Žánr: sportsportutkání


Elitní florbalová soutěž mužů se po několika letech vrací opět na Prahu 10. FbŠ Bohemians vyzvou v pražském derby rivala TJ Sokol Královské Vinohrady a bude to velké!

Kromě samotného utkání se můžete těšit na vložená taneční vystoupení během přestávek, nebo celou řadu soutěží pro diváky. Ve hře budou dokonce i vstupenky na Mistrovství světa ve florbalu, které se za nedlouho koná v Praze.

A nebude to jen o superlize. Florbal totiž ovládne desítku na celý den a pokud máte rádi sport s děrovaným míčkem, nebo si ho chcete teprve vyzkoušet, tak si určitě přijďte zahrát také.

Od ranních hodin se na hřišti budou prohánět týmy základních škol z naší městské části, odpoledne pak hřiště otevřeme pro veřejnost a v rámci turnaje 3 na 3 jsou vítáni všichni fanoušci sportu. Vedle toho se můžete těšit na doprovodné florbalové aktivity, jako je střelba na přesnost, nebo měření rychlosti střely.

Ať už máte rádi florbal v aktivní, nebo pasivní formě, na desítce si ho tentokrát nenechte ujít a užijte si ho s námi naplno. Těšíme se na VÁS! 

  • 10:00 – Turnaj základních škol
  • 15:00 – Turnaj pro veřejnost
  • 19:00 – Tipsport Superliga – FbŠ Bohemians vs. TJ Sokol Královské Vinohrady

Vstup na celou akci je ZDARMA!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce