Virtuální pokojíček

Praha 10, Donská 19

Není tu akce, kterou Virtuální pokojíček pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • www.virtualnipokojicek.cz

Chcete proniknout do virtuální reality a zažít třeba vesmírnou misi na vlastní kůži? Vstupte do Virtuálního pokojíčku v Kině Pilotů, nasaďte si brýle a rozpoutejte mezigalaktický boj v srdci Vršovic.

Virtuální pokojíček je opravdovým pokojíčkem, kde můžete popustit uzdu fantazii, a na rozdíl od dětství, kdy jsme si hlubiny oceánu, výzkumy ve vědecké laboratoři a města v oblacích pouze představovali, v pokojíčku je můžete skutečně prožít. 

Unikátní zařízení HTC Vive, které je jedním z nejlepších na trhu, vás vtáhne do virtuální reality, kde je dovoleno opravdu vše. Můžete hrát hry, cestovat, malovat, sledovat filmy, a to vše se svými přáteli. V pokojíčku se mohou pohodlně usadit až tři lidé, cena za hodinu zůstává stále stejná.

V nabídce Virtuálního pokojíčku jsou i zážitky vhodné pro děti, konkrétní doporučení k minimálnímu věku není, vše je tak na uvážení rodičů.

Pokud je v pokojíčku více hráčů, brýle si střídají. Vždy ale na obrazovce uvidíte, co váš kamarád právě prožívá a můžete mu radit k úspěšnému návratu na zem. Rezervace v pokojíčku je vždy na 60 minut, ale jestli se vám nebude chtít domů, klidně si ji prodlužte o další hodinu.

Po návratu do reality se můžete občerstvit v baru Kina Pilotů a probrat všechny zážitky u výborné kávy, osvěžujících nápojů a malého občerstvení.



Virtuální pokojíček a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Virtuální pokojíček: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.1 km)
Café Louvre Praha 1 (2.3 km)