Nejsme si cizí - Praha

Nejsme si cizí - Praha

Adresa:

Praha 13, Nová kolonie

Termín: 22.6.2019
Vstupné:

zdarma

22červen sobota 14:00

Žánr: festival hudba soutěže a hry dílničky děti gastronomie zdarma


Městská část Praha 13 ve spolupráci s Integračním centrem Praha, o.p.s. organizuje komunitní akci pro celou rodinu s názvem „Nejsme si cizí...“. Akce, která je pořádána v rámci projektu „Společná adresa – Praha 13“ a je zařazena mezi akce místní Agendy 21, se uskuteční v sobotu 22. června 2019 od 14 hodin v Centrálním parku Prahy 13 u Kuželkárny.

Celé sobotní odpoledne 22. června se ponese v kulturním duchu. Těšit se můžete na vystoupení hudebních kapel, stand-up komika a divadlo pro děti. Vystoupí Allstar Refjúdží Band, pianista a vokalista Peter Mešo a stand-up komik Tigran Hovakimyan. Pro děti od 3 let je určené loutkové představení Lakomá Barka od Divadla KAKÁ. Program doplní i vystoupení indonéské tanečnice ze Spolku KINTARI foundation.

Pro návštěvníky budou připraveny různé workshopy. Děti dostanou příležitost vyzkoušet si svoji zručnost v dílničce Kutila juniora nebo se zúčastnit výtvarné dílny Domu dětí a mládeže Stodůlky. V informačním stánku o možnostech zapojení do komunitního centra (Komunitní centrum Czech Photo) budou k dispozici INSTAXy, účastníci si pak budou moci odnést památku v podobě fotografie. Součástí akce bude také sportovně – volnočasová Stop Zevling zóna s možností zahrát si mikádo, fotbálek na malé branky, badminton a spin ladder.

Pohoštění pro návštěvníky akce zajistí indonéská restaurace GARUDA.

Vstup na akci i doprovodné aktivity jsou pro veřejnost zcela zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nejsme si cizí - Praha

Volcano Spa HotelPraha (998 metrů)

Villa St. TropezPraha (3.9 km)

Villa Seven HillsPraha (5.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (6.7 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (6.7 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.5 km)