Dětský letecký tábor Červené barety pocta čs. parašutistům

Dětský letecký tábor Červené barety pocta čs. parašutistům

Adresa:

Plasy, Letiště 404

Termín: 7.7.2018 15.7.2018
Vstupné:

3200,- Kč

7čvc - 15čvc celý den

Žánr: ostatní akcedětské


Vážení rodiče, dobrý den. Dovolujeme si vám nabídnout tradiční dětské letecké tábory. Pro příští velké školní prázdniny 2018 jsme připravili dva dětské letecké tábory na letišti aeroklubu Plasy. První letecký tábor v termínu od. 7.7. 2018 do 15.7. 2018 se jmenuje: ČERVENÉ BARETY pocta čs. parašutistům.

Současné děti mají značný chaos v druhoválečných dějinných událostech a tápou v pochopení konsekvencí historie naší země. Táborovou tématikou, kdy se přeneseme do Anglie válečných let a staneme se příslušníky československých parašutistických jednotek, dětem přiblížíme život Čechoslováků bojujících za svobodu.

Hlavním tématem celotáborové hry bude atentát na zastupujícího říšského protektora, provedený našimi parašutisty. Děti projdou výcvikem speciálních sil SOE: sebeobrana, přístrojové potápění, slaňování, střelba, maskování, pohyb v přírodě ve dne a v noci, práce s mapou, vysílání, šifrování apod. Pak budou vysazeni na "území protektorátu" a budou plnit diverzní úkoly. Instruktory na parašutistickém táboru budou profesionální armádní výsadkáři ze 4. brigády rychlého nasazení Žatec, se kterými se děti skamarádily na letošním táboru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeňský kraj Akce v obci Plasy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dětský letecký tábor...

Relaxklub TřemošnáPlzeň (12.3 km)

Vila VerunkaPlzeň (13.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (22.6 km)