Adventní a vánoční akce v Zoo a BZ

2. prosince: Tvůrčí dílna na statku Lüftnerka na téma zdobení adventních věnců

Tradiční úvodní adventní program v zoologické a botanické zahradě začíná ve 14 hod. Za symbolický poplatek získají zájemci vše k vytvoření adventního věnce podle vlastních představ. A to vše v útulném prostředí Hospody na statku u praskajícího krbu.

9. prosince: Ukládání medvědů k zimnímu spánku

Na základě přání veřejnosti bude letos ukládání medvědů k zimnímu spánku předsunuto hlavnímu adventnímu programu. Začne už ve 13 hod. Nenechte si ujít mimořádnou příležitost dozvědět se od ošetřovatele o jejich životě a být u toho, když se odebírají k zimnímu spánku.

9. prosince: Čertovské odpoledne na statku Lüftnerka s mikulášskou nadílkou Poněkud opožděně, ale zato v neopakovatelném pekelném prostředí kovárny na Lüftnerce. A také trochu jinak než v předchozích letech. Začátek v 15 hod.

16. prosince: Živý betlém na statku Lüftnerka

Letos ho opět připravují žáci základní školy Ludvíka Očenáška v Dolní Bělé. Už při premiéře sklidili velký potlesk. Začátek v 15 hod. Dřevěný betlém ve stáji bude k vidění do Tří králů.

23. prosince: Rozsvěcení vánočního stromu na statku Lüftnerka a velká vánoční dětská besídka

K tradičnímu rozsvěcení vánočního stromu přibude letos novinka – velká vánoční dětská besídka. Pro své vrstevníky ji chystají samy děti a bude plná vystoupení, nápadů, soutěží, tvůrčích dílniček – prostě kreativity. Začátek je ve 14 hod.

24. prosince: Nadělte zvířátkům do jesliček, chyťte si zlatou rybku, vánoční soutěžní naučná stezka

Tradiční dopolední (10 –13 hod.) program, který dokázal před lety zcela změnit štědrodenní zájem o návštěvu zoologické zahrady. Nyní je sváteční pozdravení zvířátek pro mnoho rodin – a nejen z Plzně a okolí – doslova kultovní záležitostí.

31. prosince: Silvestrovský dopolední soutěžní program

Ještě jednou oblíbená soutěž pro celou rodinu o zajímavé ceny Chyťte si zlatou rybku, silvestrovská stezka o ceny a navíc po poledni slavnostní přivítání symbolického posledního návštěvníka roku 2023.

1. ledna 2024: Jak na Nový rok, tak po celý rok

Proč ho nestrávit v oblíbené zoologické a botanické zahradě – vždyť její roční návštěvnost činí kolem půl milionu návštěvníků? Tím spíše, že každý příchozí obdrží ke vstupence ještě slevový bonus pro další návštěvu!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce