Zastavte roboty

Adresa:

Polička, Tylova 114

Termín: 1.7.2016 28.8.2016

1čvc - 28srp celý den

Žánr: ostatní akcepro děti


I naše poličské muzeum je součástí velké prázdninové soutěže pro rodiny s dětmi – ZASTAVTE ROBOTY. Od 1. 7. do 28. 8. probíhá po celé ČR hra České televize na tajné agenty. Děti v ní mají za úkol zastavit spolu s rodiči rebelující roboty, kteří chtějí ovládnout svět. K tomu je potřeba vyrazit na 3 výlety a na nich získat tajná hesla. Jedno z těchto hesel je připraveno u nás na pokladně. Zastavte se u nás a vydejte se na další výlety.

Sbírejte hesla a pomozte spolu s dětmi zastavit nebezpečné roboty, kteří chtějí ovládnout svět. Vyhrát můžete zajímavé ceny. Pravidla, podrobnosti a GPS souřadnice na www.decko.cz/div. O CO VE HŘE JDE? Victory, zakladatelka supertajné organizace DIV, velí k akci. Superinteligentní roboti profesora Chaose chtějí ochromit celou moderní civilizaci. Mohou to dokázat prostřednictvím domácích spotřebičů, které nakazili nebezpečným virem – díky němu mohou ovládat jakoukoli elektroniku. Victory ví, jak tomu zabránit.

S pomocí antiviru, který ale nedokáže naprogramovat sama. Proto potřebuje schopné agenty z řad dětí, kteří jí s tím pomohou. Děti musí jet na tři výlety (ze 172 míst v celé České republice) a získat tam tajná hesla. Když se osvědčí v těchto úkolech, svěří jim Victory i programování antiviru. www.cbmpolicka.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zastavte roboty

Wellness Hotel MartaTři Studně (14.6 km)

U tří jasanůLuže (21.8 km)

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (27.6 km)