Den s My Little Pony v Paláci Pardubice

Den s My Little Pony v Paláci Pardubice

Adresa:

Pardubice, Masarykovo nám. 2799

Termín: 16.2.2019
Vstupné:

zdarma

16únor sobota 13:00

Žánr: ostatní akceděti rodina soutěže a hry workshopy


Přijďte s dětmi na doprovodný program My Little Pony do PALÁCE Pardubice
Připravili jsme zábavný program pro rodiče i pro naše nejmladší návštěvníky. Už 16. února od 13 do 17 hodin na vás i vaše děti bude čekat skvělý tematický program ve stylu My Little Pony. Na své si přijdou nejen milovníci oblíbeného seriálu. Připravena je i hrací a výtvarná zóna, program na pódiu a My Little Pony Salon.

Interaktivním programem bude provázet moderátor, těšit se můžete i na maskoty v nadživotní velikosti a animátorky, které děti provedou celou připravenou zónou. Kromě tanečních workshopů, kde se děti mohou naučit originální choreografii, bude připravena i koblihová střelnice či sběr jablek s AppleJack. Ve velké hrací zóně si přijdou na své všichni milovníci hraček Hasbro i seriálu My Little Pony, který se bude promítat po celou dobu.

Všechny Pony modelky mohou navštívit salón, odkud si mohou odnést i barevné tetování s motivy My Little Pony, ale mohou si i nechat přebarvit vlasy barevnými spreji či nalakovat nehty v barvách oblíbených poníků. Chybět nesmí ani soutěž, která se uskuteční ve výtvarné dílně, kde si děti mohou navrhnout vlastního ponyho. Nejhezčí výtvor vyhraje hračku My Little Pony. S přáteli si pak můžete vytvořit náramek přátelství ve speciální dílně.

Přijďte si s dětmi užít zábavné odpoledne do Paláce Pardubice!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce