Italský den na Korunní pevnůstce

Italský den na Korunní pevnůstce

Adresa:

Olomouc, 17. listopadu 7

Termín: 25.6.2017
Vstupné:

100,-/děti do 15 let zdarma

25červen neděle 10:00

Žánr: ostatní akceItálie jídlo


Poslední červnovou neděli ožije již podruhé Korunní pevnůstka atmosférou Apeninského poloostrova. Spolek Muzeum Olomoucké pevnosti se Společností přátel Itálie v Olomouci srdečně zve všechny, kteří si chtějí užít příjemný den s celou rodinou. Letošní ročník je zaměřený na region Veneto (Benátsko): benátské masky, žongléři a artisté a zábava nejen v duchu námořní historie Benátek. Po loňském velkém zájmu se rozšiřuje gastronomická nabídka: těstoviny, pizza, speciality i z Benátska, studené delikatesy i sladkosti a další.

Celodenní program: trh s typickými produkty/dobré jídlo a pití/italská kavárna/zábavné atrakce pro všechny/italské elegantní vozy a motorky/ kulisa benátského mostku/italský kadeřník/soutěže a aktivity pro děti.

Kulturní program: 10. 30. Kuchař Giuseppe (Cirkus jinak)/11.30. Intrikáři (Cirkus jinak)/12.30 Dlouháni z Benátek (Cirkus jinak)/13.00 Aneta Božková (nejen italské písně)/14.00 Villanella-Appassionata Carnevale (taneční vystoupení)/15.00 INFLAGRANTI-dámské smyčcové trio (slavné melodie upravené pro elektrické smyčce)/16.00 Davide Mattioli (populární italské písně)/17.00 Slosování vstupenek o zajímavé ceny.

Vstupné: 100,-Kč/do 15 let zdarma.

Akce se koná pod záštitou Jeho Excelence Alda Amatiho, velvyslance Itálie v České republice.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Italský den na Korunní...

Restaurace ARIGONEOlomouc (327 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (629 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)