Prostějovský den Street Workoutu

Prostějovský den Street Workoutu

Adresa:

Prostějov, Kostelecká 3113/47

Termín: 8.7.2017

8červenec sobota 14:00

Žánr: sport


Už je to rok co jsme křtili první workoutové sportoviště v Prostějově! Bezesporu si první narozeniny jednoho z nejvýznamějších sportovních projektů, které město Prostějov zrealizovalo v roce 2016, zaslouží odpovídající oslavu a tou je (neoficiální) Prostějovský den Street Workoutu.

Co můžeš čekat? Řadu vystoupení - budeš mít možnost odkoukat nějaký ohnivý finty a nechat se inspirovat workoutery z celé Moravy a nejen jimi, na akci bude poledance vystoupení v podání Anety Čadové, takže si na svou dávku inspirace přijdou i děvčata.

Battly - únavu, bolest, výkřiky, potoky potu - to uvidíš během dvou přátelských battlů! V prvním battlu se proti sobě utká Prostějovský mistr striktu Patrik Picek a jeho oponentem bude ambicióznímladý silák z Olomouské Street Workoutové komunity David Benišek. V druhém battlu se weighted šampión z organizace Workout Brno, Pája Nguyen postaví v battlu proti pravděpodobně nejsilnějšímu weighted Street Workouterovi z Prostějova, Honzovi Rubanubanovi.

Workshop - tenhle bod tě posune dál! Přijedou profíci trenéři organizace Workout Brno Jakub Kyrš a Michal Vrtal, udělají workshop pro veřejnost a budou tak naplňovat jedno z hlavních poslání WB.

Soutěž - budeš mít možnost si vyzkoušet jak jsi na tom a odnýst si něco domů. Závěrem bude samozřejmě solidní trenink. O zábavu v pauzách mezi jednotlivými body programu se bude starat Dj Jiří Jakubovský a Waysi Beats

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prostějovský den...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (16.2 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (16.8 km)

Theatre HotelOlomouc (17.9 km)