Školní burza zážitků

Adresa:

Olomouc, Křížkovského 8

Termín: 2.5.2016 7.5.2016

2kvě - 7kvě celý den

Žánr: ostatní akcevaření


Draž - užívej - pomáhej! Společně s Olomouckým majálesem se na počátku května přesuneme do virtuálního světa aukcí a ty můžeš být u toho! Díky majálesu získáš zážitek, který ti jen tak někdo neodpáře. Je libo squash, kino, koupel, vaření, výlety nebo hraní v kapele s tvým oblíbencem z fakulty?

Spolužák nebo kamarádka? Ne! My ti zařídíme přímo tvého doktora nebo vytouženou magistru! Systém je jednoduchý. V následujících dnech nabídneme seznam několika vybraných velezajímavých tváří Univerzity Palackého, které se postupně stanou „předměty“ aukce studentů. Dražit se bude pomocí Facebooku, kde do komentářů pod osobností napíšeš finanční částku, kterou jsi ochoten za daný zážitek zaplatit.

Tu si následně budeš muset moc dobře pohlídat, neboť ostatní budou chtít taky! Pokud zvítězíš a tvá částka bude nejvyšší, odměna tě nemine. Výsledná suma ze všech dražených zážitků poputuje na Dětský domov Olomouc, který si naši pomoc skutečně zaslouží.

V současné době je útočištěm pro 48 dětí, kterým poskytuje nejen zázemí, ale pomáhá jim také rozvíjet jejich tvorbu, koníčky a potenciál. Akce se uskuteční během majálesového dění, tedy 2.–7. května 2016.

Je tak pouze na tobě, jak se svou šancí naložíš, oni totiž na ocet rozhodně nezůstanou a za školu si klidně vyjdou s jiným zájemcem. Pokud budeš šlechetný a daný zážitek to dovolí, budeš s sebou moci vzít i parťáky. Vyvolávací cena začne na 200,- Kč, ale bude třeba přiložit pod kotlem. Sklidíš ovace dětí, pro které budeš rázem hrdinou, nebo skončíš v propadlišti dějin?

Rozbij prasátko a pečlivě sleduj web Olomouckého majálesu a především tuto událost Školní burzy zážitků, kde se dozvíš nezbytnosti k pravidlům, harmonogram a jednotlivé zážitky. Nenech si vyfouknout svého učitele!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Školní burza zážitků

Restaurace ARIGONEOlomouc (331 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (820 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)