Radůza s kapelou

Radůza s kapelou

Adresa:

Olomouc, Šmeralova 12

Termín: 19.3.2015
Vstupné:

290

19březen středa 20:00

Žánr: koncertyfolk

Umělci: Radůza


Radůza (* 16. března 1973 Praha-Bubeneč) je česká zpěvačka, šansoniérka, písničkářka, harmonikářka a hudební skladatelka. Kromě skládání vlastních písní se věnuje také komponování vážné a scénické hudby jakož i studiu lidové hudby různých evropských národů.

Koncert Radůzy – první dámy českého písničkářství a trojnásobné držitelky prestižní hudební ceny Anděl – proběhne v olomouckém U-klubu ve čtvrtek 19.3. 2015. Na koncertě s kapelou zazní kromě skladeb z nového alba i „Radůzina klasika“, bez níž si její vystoupení nelze představit. Na jaře 2014 vydala Radůza přelomové album s názvem Gaia. V autorských písních rozkládá svět optikou svého vidění na atomy, aby z nich na jiném místě a v jiném čase složila nové zvuky, příběhy a obrazy. Slova jejích písní se chovají nečekaně, vtáhnou posluchače do svébytného světa, který nelze projít beze změny.

“Prošla jsem za poslední dva roky výraznými životními změnami, které značně ovlivnily můj pohled na svět, a to se samozřejmě projevilo i v tvorbě. Své emoce teď transformuji jinou cestou”, popsala Radůza své pohnutky.

Radůza (* 16. března 1973 Praha-Bubeneč) je česká zpěvačka, šansoniérka, písničkářka, harmonikářka a hudební skladatelka. Kromě skládání vlastních písní se věnuje také komponování vážné a scénické hudby jakož i...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Radůza s kapelou

Restaurace ARIGONEOlomouc (822 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (1 103 metrů)

Theatre HotelOlomouc (1 584 metrů)