English by speaking 19. – Animal welfare

English by speaking 19. – Animal welfare

Adresa:

Olomouc, Univerzitní 224

Termín: 30.5.2024
Vstupné:

zdarma

30květen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akcediskuze vzdělávání


(English below) Přijďte na ENGLISH BY SPEAKING 19. – anglický konverzační klub si povykládat na téma Animal welfare v kavárně KAFEC ve Vile Primavesi, Univerzitni 224, Olomouc ve čtvrtek, 30. 5. 2024 od 18:00 do 19:15.

TÉMA TÝDNE: Animal welfare

Popis tématu: Zvířata žijí v divoké přírodě. Jsou naši domácí mazlíčci, stejně tak jídlo (maso), které z nich jíme. Když žijí v divoké přírodě, je zde hrozba, že budou uloveni predátorem. Možná jim bude lépe v ZOO. Jako domácí mazlíčky se o ně staráme a krmíme je. Je tohle to, po čem skutečně touží? Nebyly by psi šťastnější, kdyby mohly běhat volně kolem a radostí se usmívat? Maso pochází ze zvířat, které chováme. Mohou být chována průmyslovým způsobem jako produkt ve fabrice nebo na rodinné farmě. Říká se, že pokud jste schopni porazit zvíře, máte právo jej sníst. Je to pravda nebo lež?

Na stole bude položena zavařovačka (sklenice) s otázkami. Účastníci se střídají ve vytahování otázek ze sklenice. Jedna osoba vede diskuzi v každé skupině. Každou otázku společně prodiskutujeme.

CO: Jedna hodina anglické konverzace na určité téma.

KDY: čtvrtek 30. 5. 2024, 18:00–19:15

KDE: KAFEC ve Vile Primavesi, Univerzitni 224, Olomouc

---

Come over to ENGLISH BY SPEAKING 19. English conversation club to have a chat about Animal welfare at KAFEC ve Vile Primavesi, Univerzitni 224, Olomouc on THURSDAY, 30/05/2024 from 18:00 till 19:15.

TOPIC OF THE WEEK: Animal welfare

Topic description:Animals live in the wild. They are our pets as well as our food. If they live in the wilderness, there is a threat being eaten by another predatory animal. Perhaps, they may fare better in a ZOO. They are also our beloved pets. We feed them take care of them. However, is this what they actually want? Wouldn’t they be happier as free dogs smiling & running around freely? Meat comes from animals which people breed for food. They can be bred in an industrial way or at a family farm. It is said if you can slaughter animal, you have the right to eat it. Is it true or false?

There is a jar full of questions on the table. Attendees take turns in picking up questions from the jar. One person leads the discussion in each group. We discuss each question together.

I look forward to seeing you. Come over to share your ideas, opinions and discuss the topic.

WHAT: One hour of an English conversation in a small group on a specific topic.

WHEN: 30. 05. 2024, THURSDAY, 18:00 – 19:15

WHERE: KAFEC ve Vile Primavesi, Univerzitni 224, Olomouc

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce