Duo Jamaha

Duo Jamaha

Adresa:

Litovel, Náměstí Přemysla Otakara 753

Termín: 14.5.2024
Vstupné:

290 a 340 Kč

14květen úterý 19:00

Žánr: koncertymultižánrové

Umělci: Duo Jamaha


Hudba pro všechny věkové generace, to je skupina DUO JAMAHA (Alfons & Marian), která působí na hudební scéně už od roku 1996. V současném složení v hudební skupině působí otec Alfons a syn Marián Kotvanovci.  

Hudební skupina má na kontě 3 zlaté a 3 platinové desky za prodej hudebních nosičů a ocenění pro více autorských písní v anketě „Zlatý šláger“. V Německu vydali singlové album s písničkou „Tanz mit mir heute Nacht“ za kterou dostali ocenění německého Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.

Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový pro všechny a je zárukou skvělé zábavy. Repertoár tvoří vlastní tvorba, ale nechybí lidové a taneční písně, slovenské, české a zahraniční hity nebo moderní remixy.

DUO JAMAHA můžete vidět v Litovli v úterý 14. května 2024 od 19 hodin ve Velkém sále Záložny u příležitosti 2. výročí založení Muzea harmonik. A navíc, vstupenka na koncert vám umožní vstup do Muzea harmonik od 17 do 19 hodin zdarma.

Duo Jamaha (Alfons&Marian) pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1996. V súčasnom zložení v hudobnej skupine pôsobia otec (Alfons) a syn (Marián) Kotvanovci. Hudobná skupina má na konte 3 zlaté a 3 platinové platne za predaj...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Litovel

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Duo Jamaha

Selský DvůrŠtěpánov (12.2 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.5 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (17.5 km)