S-klub, Olomouc

S-klub

Olomouc, Tř. 17 listopadu 43

2
Není tu akce, kterou S-klub pořádá? Přidej ji

S klub (bývalý Apetit Music Club) S klub patří již dlouhá léta na olomoucké scéně k těm nejvýznačnějším kulturním stánkům. Od podzimu 2008 přichází „Esko“ po delší odmlce s pravidelným programem, který zahrnuje nejen tradiční party jako studentské středy nebo oborové večírky, ale také koncerty českých a zahraničních interpretů bez jakéhokoli žánrového omezení.

Své stabilní místo mají v klubu taneční party (dnb, techno, house…) s účastí nejen českých djs, rockové, punkové či metalové koncerty nebo hip hop. * Prostory, které S klub nabízí jsou ideálními také pro divadelní představení, filmové projekce, různé performance či výstavy fotografií. Ve spojení s koncertní kapacitou až 700 lidí je pak S klub největším prostorem svého druhu v Olomouci.

K dispozici je návštěvníkům také dobře zásobený bar, stolní fotbálek, chill outový koutek se sedačkami, šatna, dvě velkoplošné obrazovky a datapojektor včetně plátna 3×6 metrů. Zvuk zajišťuje kvalitní aparatura o výkonu 5kW. K dispozici jsou také 4 scany, UV světla apod. 

Telefon: 775 719 101



S-klub a okolí - aktuální program a vstupenky

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknoutMáš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


S-klub: Napsali jsme...

Štítky

S-klub: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!