Mint Market Šumperk

Mint Market Šumperk

Adresa:

Šumperk, Starobranská a Generála Svobody

Termín: 1.6.2024 v 10:00 hod. (sobota)
Vstupné:

zdarma

1červen sobota 10:00

Žánr: MINT market móda šperky design delikatesy festival zdarma umění


Přesně na Mezinárodní den dětí, tedy v sobotu 1. června, se MINT Market poprvé stane součástí městských slavností Šumný Šumperk. Těšit se budete moci na výběr více než čtyřiceti značek s autorskou módou, šperky a designem v ulici Gen. Svobody (Točák) a Starobranské. Udělejte si radost originálním šperkem, kvalitní bio kosmetikou, kabelkou, ručně vyráběnou sójovou svíčkou nebo něčím pěkným na sebe. Zároveň bude v okolí probíhat i program pro celou rodinu, nudit se tak určitě nebudete :)

Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka se uskuteční již od čtvrtka 30. května do neděle 2. června. V sobotu 1. 6. 2024 bude Šumný Šumperk vrcholit a slavnostmi bude žít celé město! Návštěvníci se mohou těšit na pouliční umělce, průvod centrem v čele s autoveterány a chůdaři, šumperskou cimbálku, folk uprostřed města i dětskou zónu a spoustu dalšího programu pro všechny generace. V sobotu bude poprvé součástí i MINT Market.

Akce bude vrcholit v Pavlínině dvoře, kde vystoupí skupina Unotrio, známý písničkář Michal Horák, šumperská kapela Trocha klidu nebo populární skupina Jelen.

Vstup na MINT je jako vždy zdarma a čtyřnozí miláčci jsou vítáni. Tak se stavte, vždyť na MINTu je krásně!

Hudební kluby - Šumperk Akce v obci Šumperk

Podobné akce