Jak se žije padesátkám prozradí Daniela Kovářová a Radim Uzel

Jak se žije padesátkám prozradí Daniela Kovářová a Radim Uzel

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 14.12.2017
Vstupné:

0

14prosinec čtvrtek 16:00

Žánr: ostatní akce


Nejznámější český sexuolog Radim Uzel a bývalá ministryně spravedlnosti České republiky Daniela Kovářová představí svou novou knihu s podtitulem Čarodějnice neupalovat! Daniela Kovářová je spisovatelka a advokátka se specializací na rodinnou problematiku. Spolu s Radimem Uzlem, který vydal už desítky knižních publikací, tvoří skvělé duo, které dokáže humorně pohovořit o životě po padesátce.

MUDr. Radim Uzel, CSc., promoval v roce 1963 na lékařské fakultě v Brně. Po celou dobu své odborné praxe se věnoval reprodukční medicíně, poruchám plodnosti, plánovanému rodičovství a problematice antikoncepce. V rámci specializace v lékařské sexuologii se profiloval především jako odborník na sexuální výchovu.

Daniela Kovářová, česká spisovatelka, advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti, pochází z Ostravy. Od dětství píše povídky a básničky pro své blízké, dramatizuje a vypráví příběhy, které zažívá, pozoruje kolem sebe nebo o nich sní. V šestnácti letech objevila svět sci-fi a pod jeho vlivem psala nejprve povídky tajemné, vědeckofantastické, odehrávající se v jiných světech, strašidelné, až hororové. Od té doby také publikuje v časopisech a antologiích.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak se žije...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)