Objevte nové hudební zážitky! Festival v srdci Poruby v kulturním prostředí.

Nechceme splynout s davem a zařadit se mezi běžné hudební festivaly. Chceme být výjimeční! Proto i letos připravujeme druhý ročník multižánrového hudebního festivalu v Pokladu. Na programu je inteligentní hudba a pestrobarevná škála interpretů, kterou jinde neuslyšíte.

Těšte se na kapely jako: Monkey Business, Tomáš Klus, Sto zvířat, Vesna, Katarzia a další. Kromě toho i gastro, workshopy a doprovodný program pro celou rodinu. To vše na několika scénách uvnitř Pokladu i venku v letním amfiteátru.

Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.
Nadžánrová umělkyně, tak by se ve zkratce dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Mimo vlastní sólovou tvorbu skládá také hudbu pro film a divadlo. Hudbu složila například pro film...
Květy jsou brněnská alternativní skupina, čerpající z mnoha hudebních žánrů. Hudební publicistky a publicisté na Květech oceňují zejména netradiční nástrojové vybavení a skladatelské postupy, kontrastní používání jemných...
Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Žně - hudební festival

Zámek ZábřehOstrava (5.7 km)

STING ApartmentsHavířov (18.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (28.8 km)