Instinkt zvířat – Život v pohybu, vol. 2

Adresa:

Dolní Moravice, Nová Ves 84

Termín: 21.8.2019 25.8.2019
Vstupné:

3000-4000 Kč

21srp - 25srp celý den

Žánr: sport


Pokud miluješ pohyb nebo ho chceš začít milovat, rád si zkusíš něco nového, nevadí ti strávit několik dní v přírodě a seznámit se navíc s novými, podobně naladěnými lidmi, pak ti patří naše srdečné pozvání!

NA ZAČÁTKU BYLA MYŠLENKA >>> Už více než deset let se pod taktovkou Miry Sokola za účasti několika odvážlivců koná v městečku Miroslav sportovní soustředění s ďábelským nádechem, díky své obtížnosti opředené řadou mýtů, legend i skutečných silných příběhů. Minulý rok byl zlomový. Zrodila se myšlenka pořádání sportovně zážitkových akcí i pro širší okruh lidí. A tak jsme všichni tři (Honza, Romča, Mira) spojili dohromady své síly, um a šarm, abychom se pokusili během několika dní předat veškerou naši nashromážděnou energii a prožitou zkušenost lidem, kteří na sobě chtějí pracovat a zároveň se bavit. Rádi bychom tak propojili jedince ve větší skupinu lidí se stejným nadšením. Chceme, abyste si mákli, od srdce se zasmáli a byli v jednotě s přírodou.

O CO V PROJEKTU INSTINKT ZVÍŘAT KRÁČÍ? >>> Instinkt zvířat si obecně zakládá na nalezení takových druhů činností, které v obecné rovině přináší lidem radost bez ohledu na to, zda je jejich součástí chvilkový nekomfort. Všechny tyto druhy činností se budou v různé míře nacházet na všech našich akcích – pohyb (rozuměj hodně pohybu), vedené máchání se ve studené vodě, dechová cvičení, procházky, sauna, hudba, hry, vyrábění, sdílení a další.

Čeká nás spousta zábavných činností, zajímavých úkolů, společných rituálů, posezení u ohně a pro každého přiměřená dávka pohybu. Pro Úroveň 3 bude nachystaný mimo všeobecný rozvoj také specifický nácvik stojky od úplných základů až po volný stoj na rukách v prostoru. Zároveň bude možné rozvíjet své dovednosti na gymnastických kruzích.

  • Místo: Chata Slunečná v Nové Vsi u Rýmařova
  • Nová Ves 84, 795 01 Dolní Moravice (Jeseníky)

Cena:

  • 3000 Kč do 1. 6. 2019
  • 3350 Kč od 2. 6. do 1. 7. 2019
  • 3700 Kč od 2. 7. do 1. 8. 2019
  • 4000 Kč od 2. 8. 2019

Platba: Číslo účtu obdržíš po vyplnění přihlášky e-mailem.

Kapacita: 20 osob

Co s sebou: Oblečení ven i dovnitř (může se zničit), pantofle, tenisky do terénu, baterku (nejlépe čelovku), šátek, sešit + propisku, láhev na vodu, pláštěnku, plavky, ručník, malý batoh, kapesní nůž, ostatní věci, které běžně používáš.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Instinkt zvířat –...

Wellness hotel SaunaMalá Morávka (3.3 km)

Ubytování U RohelůKarlova Studánka,Praděd (9.5 km)

Sporthotel Kurzovní pod PradědemPraděd (9.9 km)