Move Summer Intensive

Adresa:

Ostrava, Černá louka 3188

Termín: 6.8.2018 12.8.2018

6srp - 12srp celý den

Žánr: ostatní akceworkshoptaneční


MOVE Summer Intensive – ojedinělý pohybový projekt, který propojuje taneční profesionály a nadšence s lidmi bez tanečních zkušeností – spustil předprodej vstupenek na jednotlivé lekce. Pět dní plných intenzivního pohybu se v letošním roce uskuteční od 6. do 10. srpna. Pohybová platforma MOVE Ostrava připravuje oblíbený taneční týden již od roku 2013.

V rámci letošního ročníku návštěvníky čekají lekce baletu, Gaga class repertoáru, Hatha Yoga Flow, Acrobatic Contemporary, či závěsné akrobacie na šálách. Jednotlivá zaměření vyučují špičkoví profesionálové ve svých oborech. Na lekcích baletu tak například lektorka Markéta Pospíšilová představí své zkušenosti s tréninkem v Les Ballet de Monte Carlo, pohybovou metodu významného tanečníka a choreografa Ohada Naharina pak přiblíží uznávaná česká tanečnice a choreografka Nataša Novotná.

Rozhýbaný týden zakončí nejen speciální výstup z vybraných lekcí, ale také workshop švýcarské akrobatky a performerky Stéphanie N’Duhirahe, se kterou se budou účastníci dva dny věnovat čistě závěsné akrobacii. V neděli 12. srpna pak celý MOVE Summer Intensive zakončí její představení Meziřečí, které bude mít v Cooltouru svou ostravskou premiéru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Move Summer Intensive

Zámek ZábřehOstrava (4.3 km)

STING ApartmentsHavířov (11.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.7 km)