Prime Orchestra – Dance Symphony 80s-90s

Prime Orchestra – Dance Symphony 80s-90s

Adresa:

Liberec, Soukenné náměstí 613

Termín: 24.5.2024 v 19:00 hod. (pátek)
Vstupné:

790⁠⁠–⁠⁠⁠⁠1 490 Kč

24květen pátek 19:00

Žánr: koncertypop vážná hudba klasika osmdesátky devadesátky taneční hity Liberec

Umělci: Prime Orchestra


DANCE SYMPHONY 80s-90s přináší legendární hity 80. a 90. let v orchestrálním ztvárnění s PRIME ORCHESTRA. Nenechte si ujít originální symfonické interpretace vašich oblíbených skladeb od Abba, Michaela Jacksona, Madonny a mnoha dalších hudebních ikon z osmdesátek a devadesátek.

S PRIME ORCHESTRA – DANCE SYMPHONY 80s-90s zažijete nezapomenutelnou a nostalgickou hudební show s hity 80. a 90. let ve zcela nové symfonické interpretaci. Hvězdy 80. let – Abba, Michael Jackson, Madonna, Pet Shop Boys, Gloria Gaynor, Bee Gees, ale i legendy 90. let – Backstreet Boys, Ace Of Base, 2 Unlimited, Haddaway, Bomfunk MC's, The Prodigy etc. – nestárnoucí klasiky taneční a popové hudby. 

Prime Orchestra není jen orchestr, je to fenomén, který spojuje moderní zvuky s klasickým repertoárem. Orchestr zahrnuje nejen hudebníky, ale i vokalisty, sbor, smyčce, dechové nástroje, bicí a mistra zvukových efektů ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠–⁠⁠⁠⁠⁠⁠ DJ. S jejich energickým vystoupením a inovativním pojetím, přináší Prime Orchestra do taneční hudby nový život, který rezonuje s každým divákem.

Zdroj fotky (Prime Orchestra): https://www.dkliberec.cz/

PRIME ORCHESTRA existuje od roku 2014. Jedná se o moderní symfonický crossoverový orchestr, jedinečný fenomén na světové hudební scéně. Jsou zakladateli žánru SYMPHO SHOW. Na rozdíl od jiných symfonických orchestrů je PRIME...
Hudební kluby - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prime Orchestra –...

Wellness Hotel BabylonLiberec (616 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (5.7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (16.6 km)