Ostrov Art Fest 2020

Ostrov Art Fest 2020

Adresa:

Semily, Josefa Hory

Termín: 17.7.2020 19.7.2020
Vstupné:

100

17čvc - 19čvc celý den

Žánr: festivaly


Po několika velmi napínavých měsících nejen pro kulturní dění se život vrací pomalu do normálu. Ani o Ostrov Art Festival, pořádaný semilským spolkem KSSF z.s. za podpory města Semily, jeho fanoušci nepřijdou. Jen bude o měsíc déle oproti původnímu termínu.

Spolek nelenil a hned na začátku nouzového stavu začal obvolávat kapely a další účinkující kvůli náhradnímu termínu. Program, až na pár detailů, zůstavá téměř stejný. Hlavními hvězdami festivalu budou pražští Echt! coby každoroční připomínka českého undergroundu, a legendární liberecká Těla. Vedle nich zahrají hudební skupiny z blízkého okolí, divadlo Vozichet přijede s představením Hvězdné dálky, samozřejmostí jsou vstupy tanečnic a v neposlední řadě dílničky pro děti jako odznáčková, nebo recyklační dílna.

Jak již tradičně, bude tento dvoudenní multižánrový festival zahájen v pátek sérií rockových a metalových kapel a v sobotu bude pokračovat programem pro celou rodinu. My se tedy moc těšíme 17. a 18. července v semilském parku Ostrov a Vy se stavte!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberecký kraj Akce v obci Semily

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ostrov Art Fest 2020

Riegrova chata KozákovZáhoří (5 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (9.5 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (12.1 km)