Sokolnické ukázky na zámku Sychrov

Sokolnické ukázky na zámku Sychrov

Adresa:

Sychrov, Zámek

Termín: 7.4.2019
Vstupné:

Dospělí 50 Kč Děti 6-15 let 40 Kč Děti do 6 let a ZTP zdarma

Žánr: ostatní akceakce v přírodě soutěže a hry pro rodinu historie zámek netradiční prohlídky sokolnické ukázky


Zveme Vás na státní zámek Sychrov, kde máte možnost zhlédnout historické sokolnické ukázky s dravými ptáky. Nabízíme Vám atraktivní podívanou na volné létání dravců, které je doprovázeno odborným výkladem profesionálního sokolníka o historii i současnosti sokolnictví u nás i ve světě. Dozvíte se více o způsobu využití dravců, jejich ochraně, výcviku, chovu a odchovu v zajetí a zpětného návratu do přírody. V romantickém prostředí anglického zámeckého parku Sychrov máte možnost zhlédnout kroužení a přílety našich i cizokrajných kání, strhující let rychlých sokolů i majestátní let orlů. Sovy Vám předvedou, že umí létat i ve dne, nízké průlety Vám ukáže krkavec velký, náš největší pěvec a s některými druhy si můžete také změřit své dovednosti.

Přesvědčíte se, že tito ptáci jsou nejen krásní na rukavici nebo posedech, ale především ve vzduchu, kde jsou opravdovými králi oblohy.

Přijďte nás navštívit, posedět, načerpat romantiku a blíže se seznámit s těmito krásnými zvířaty. Využijte tak příležitosti vidět a více se dozvědět o současném životě těchto ohrožených druhů zvířat v přírodě.

Sokolnické ukázky v sezóně 2020 probíhají v měsících

červen (7. a 21.) a září (13. a 27.). Během prázdninových měsíců (červenec a srpen) se ukázky konají každou neděli s výjimkou 30.8.

Časy začátků jednotlivých ukázek jsou

vždy v 10:00, 13:00 a 15:00 hodin. Vzhledem k tomu, že se jedná o venkovní produkci, mohou být jednotlivé ukázky ovlivněny vývojem počasí popř. i jinými důvody.

Ceník vstupného na sokolnické ukázky v zámeckém parku na Sychrově:
Dospělí 50 Kč
Děti 6-15 let 40 Kč
Děti do 6 let a ZTP zdarma

Časová délka produkce je cca 40-60 minut (ovlivněna je i Vaším zájmem o diskusi). V ceně vstupného Vám nabízíme možnost prohlídky areálu dravců a také vyfotografování se s dravcem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberecký kraj Akce v obci Sychrov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sokolnické ukázky na...

Zámek SvijanySvijany (6.3 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (6.4 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (11 km)