Českem tam a zpět

Českem tam a zpět

Adresa:

Karlovy Vary, Ivana Petroviče Pavlova 2001/11

Termín: 3.7.2020
Vstupné:

zdarma

Žánr: ostatní akcečeská televize zpravodajství zábava kino rodina děti vzdělání tanec hudba rozhovory zdarma


Česká televize vyjíždí za diváky v novém projektu „Českem tam a zpět“. Dvouměsíční putování po republice s podtitulem „Víkend začíná s Českou televizí“, odstartuje v pátek 3. července v Karlových Varech. Návštěvníci nahlédnou do zákulisí přípravy zpravodajství, setkají se se známými tvářemi ČT a prostřednictvím pozvaných hostů do vysílání zpravodajské ČT24 lépe poznají i samotný region. Součástí každé zastávky bude také doprovodný program pro rodiny s dětmi. Divákům u televizních obrazovek nabídne ČT živé vstupy z navštívených míst, od Studia 6 až po večerní Události.

Srdečně vás zveme na prostranství před lázeňským hotelem Thermal na celodenní zábavný program pro celou rodinu. Na podiu se můžete těšit na profesionální taneční hvězdy StarDance, vaše vědomosti prověříme v AZ kvízu junior, zazpíváte si s Majdou z Kouzelné školky nebo si zatančíte na koncertě populárního beatboxera Endrua. Těšit se můžete i na rozhovory s plavkyní Simonou Kubovou nebo Markem Ebenem.

Pro děti bude připraveno po celý den Večerníčkovo kino, potkáte se s oblíbenými pohádkovými postavami a ve foto koutku si můžete pořídit originální filmovou fotografii.

Vstup volný a vítaný.

Podrobný bohatý program

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Českem tam a zpět

Star HotelKarlovy Vary (212 metrů)

Spa hotel IrisKarlovy Vary (360 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (365 metrů)