Pohádkový les na zámku Kynžvart

Pohádkový les na zámku Kynžvart

Termín: 18.8.2019
Vstupné:

70 Kč

18srpen neděle 13:00

Žánr: ostatní akcepohádkový les děti rodina akce v přírodě soutěže a hry


Správa státního zámku Kynžvart ve spolupráci s agenturou Velká dobrodružství vás srdečně zve na akci pro děti POHÁDKOVÝ LES - SKŘÍTKOVÉ A VÍLY NA ZÁMKU KYNŽVART.

Skřítkové a víly potěší děti u zámku Kynžvart
Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků. Společnost Velká dobrodružství a zámek Kynžvart pro vás připravily na neděli 18.8. od 13 -17 hodin speciální dětský pohádkový les s názvem Skřítkové a víly. Na kilometrové trase kolem parku na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Dokáží vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou vranímu skřetovi postavit domeček a hastrmánkovi rozpoznat jedovaté bylinky? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná před zámkdem a vstupné je 70 Kč na osobu. Více informací a možnost registrace najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství - www.veldo.cz nebo na FB Velká dobrodružství.

DĚTSKÉ PROHLÍDKY
Jako doprovodný program k Pohádkovému lesu připravila správa státního zámku Kynžvart i několi dětských prohlídek s čarodějnicí Agátou, princeznou Leontýnou nebo dokonce i s Bílou paní.

Prohlídky budou probíhat v těchto časech:

13:00, 14:00, 15:00, 16:00

Cena prohlídky: 80 Kč plná, 50 Kč snížená

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pohádkový les na...

Schlosshotel MarienbadMariánské Lázně (6.5 km)

Spa & Wellness Hotel HarmonieMariánské Lázně (6.8 km)

Spa & Wellness Hotel St. Moritz ****Mariánské Lázně (6.9 km)