Jazz World Photo

Jazz World Photo

Adresa:

Trutnov, Slovanské náměstí 38

Termín: 23.3.2019 30.5.2019

23bře - 30kvě celý den

Žánr: výstavysoutěže jazz výstava vernisáž


Mezinárodní soutěž jazzových fotografů JAZZ WORLD PHOTO zahájí již tento víkend putovní výstavu třiceti nejlepších fototorafií z letošního ročníku soutěže a ocení fotografy tří nejlepších jazzových snímků roku. JAZZ WORLD PHOTO je jediná celosvětová soutěž, která není omezena žádnými věkovými a profesními limity, jen fotografie musí vycházet z jazzu, blues, world music a přidružených žánrů. Nedílnou součástí projektu jsou exkluzivní putovní výstavy JAZZ WORLD PHOTO, které představují třicet nejlepších fotografií daného ročníku. 

Víkend ve znamení jazzu zahájí vernisáž výstavy třiceti nejlépe hodnocených snímků roku 2019, která proběhne za účasti některých autorů, členů poroty a organizátorů 22.3.2019 v 17:00 ve výstavním prostoru Galerie Města Trutnova. Výstava zde bude k vidění do 30.5.2019.

Do šestého ročníku mezinárodní soutěže bylo zaregistrováno 353 snímků ze 43 zemí světa. Stejně jako každý rok byly fotografie anonymně hodnoceny osmičlennou odbornou porotou. Slavnostní vyhlášení vítězů letošního ročníku proběhne v sobotu 23.3.2018 v rámci finálového večera XXI. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Jazzinec ve společenském centru UFFO Trutnov za účasti autorů nejlepších jazzových snímků roku, členů poroty a dalších významných hostů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Trutnov Akce v obci Trutnov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jazz World Photo

Ski HotelSvoboda nad Úpou (9.9 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (12.7 km)

Ubytování U OzvěnyAdršpach (15.5 km)