Rally Show / Helicopter Show 2016

Rally Show / Helicopter Show 2016

Adresa:

Hradec Králové, Letiště 98

Termín: 14.5.2016
Vstupné:

180

14květen sobota 09:00

Žánr: sportpro děti


Dvě akce za jedno vstupné!

Akrobatické lety spolu se skoky automobilů přes most, závody helikoptér, letadel a největší česká autosalon show. Navštivte Rally Show a Helicopter Show na letišti v Hradci Králové. Uvidíte nejlepší závodní teamy a legendy ze světa motorsportu (rally, drift, formule, okruhy a vrchy, autokros a Dakarské speciály) a historické i současné sportovní vozy a veterány. Z bezprostřední blízkosti uvidíte dech beroucí ukázky vysoké pilotáže na vrtulnících a letounech i sehranou spolupráci složek IZS při záchranných akcí.

Staňte se i Vy závodním jezdcem nebo kopilotem a navštivte depa plná legend světového motorsportu a helikoptér. Bohatý program je plný zážitků pro děti i rodiče, kteří si mohou sami vyzkoušet jízdu v závodních speciálech nebo letět helikoptérou či letadlem. Každý řidič má skvělou příležitost vyzkoušet si nová auta, děti zase buginy, vznášedla či RC modely.

Spolu s rodiči se mohou nechat převrátit na střechu nebo řídit formuli1 na simulátorech. Společný vstup a propojení celého letiště s autodromem CzechRing umožní diváků zažít nejrozsáhlejší motoristickou a leteckou show v České republice.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rally Show / Helicopter...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (3.6 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (27.2 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (30.2 km)