Výtvarný kurz Hany Paulusové

Výtvarný kurz Hany Paulusové

Termín: 5.10.2021

5říjen úterý 17:30

Žánr: ostatní akcekurz kresba malba výtvarné umění Hradec Králové


Kurz je určen pro každého, kdo chce skrze výtvarné umění komunikovat, relaxovat, baví ho  tvořit a trávit tak smysluplně svůj volný čas.

Termín: 5.října 2021 – 19. dubna 2022 (každé sudé úterý od 17:30 do 20:00 hod.)
Místo konání: Centrum uměleckých aktivit, Tomkova 139/22. Hradec Králové (Výtvarný ateliér - 1.patro)

Anotace:
V kurzu si projdeme klasické techniky kresby a malby. Naučíme se pracovat s tužkou, perem, rudkou, uhlem v kresbě. Temperou, akvarelem a akrylem v malbě. Hlavně se ale budeme snažit skrze jednotlivé techniky najít vlastní osobitou cestu, povzbudit naši kreativitu a mít radost a uspokojení z tvorby. Každá technika by měla být hlavně prostředkem k sebevyjádření. Cílem není být dokonalým mistrem v technice, ale člověkem, který dokáže hledat a nalézat originální řešení.

Lektor:
Bc. Hana Paulusová
Vystudovala pedagogiku volného času se zaměřením na výtvarnou výchovu na VOŠ pedagogické v Litomyšli. Poté absolvovala na Univerzitě Hradec Králové bakalářský obor Textilní tvorba. Učila výtvarné obory na ZUŠ v Chlumci nad Cidlinou a ZUŠ Střezina v Hradci Králové. V současné době studuje magisterský obor Výtvarná výchova pro ZUŠ a SŠ. Tvorba je pro ní nezbytná a přirozená. Vrací se opět ke klasickým technikám a přistupuje k nim s novými nápady a velkým nadšením. Své práce vystavovala v rámci kolektivních výstav v Praze, na zámku Kynžvart, ve Studijní a vědecké knihovně v Hradci Králové a na ZUŠ Střezina.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výtvarný kurz Hany...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (71 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.8 km)

Residence ArxChrudim (28.9 km)