Město na kolech - Hradec Králové

Město na kolech - Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové, Eliščino nábř. 842/3

Termín: 9.9.2018

Žánr: sportděti rodina senioři


Zveme Vás na 17. ročník Města na kolech, který se uskuteční dne 9. 9. 2018. Start a cíl závodu bude před plaveckým bazénem. Prezence účastníků probíhá od 8:30 do 10:00 hodin.
Cyklistická nezávodní vyjížďka městem Hradec Králové po vyznačené a bezpečné trase, spojená s kulturním a sportovním programem a vyhlášená skvělou přátelskou atmosférou všech vyznavačů cyklistiky. Této akce se mohou zúčastnit všichni od nejmenších dětí na odrážedlech až po seniory na cyklistických veteránech.

Prezence účastníků probíhá od 8:30 do 10:00 hodin, při prezenci po zaplacení startovného obdrží každý tričko s logem akce a logy sponzorů. Hromadný start bude v 10:00 a poté bude možno průběžně startovat až do 11:00.

Účastnický poplatek je symbolický. Podmínkou účasti jsou vlastní kola, koloběžky, odrážedla , vozíky, brusle a cokoli s kolečky na vlastní pohon.

V místě startu a cíle bude probíhat program pro děti, vystoupení tanečních skupin a country kapely, po trase závodníci mohou potkat další dvě kapely s možností zastavení se a poslechu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Město na kolech -...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (693 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (29.2 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (29.3 km)