GP Racio odstartuje v Břeclavi již po osmé!

GP Racio odstartuje v Břeclavi již po osmé!

Adresa:

Břeclav, Národních hrdinů 22

Termín: 16.9.2017
Vstupné:

Zdarma

16září sobota 13:00

Žánr: sportcyklosoutěžzdarma


Oblíbené městské kritérium odstartuje již 16. září ve 13 hodin od sídla břeclavské společnosti RACIO. Soutěžit se bude hned v několika mládežnických a dětských kategoriích. Návštěvníci se mohou tradičně těšit i na klání jezdců Fixies na furtšlapech.

Startovné je stejně jako v předchozích ročnících pro všechny soutěžící zdarma. Závody začnou ve 13 hodin, kdy odstartuje nejsilnější kategorie kadetů, pro které je připravena nejdelší trasa 30 půlkilometrových okruhů kolem budovy bývalého cukrovaru. Klání bude pokračovat utkáním kadetek a starších žáků, které čeká trasa dlouhá 10 km.

Následovat budou závody starších a mladších žákyň a mladších žáků. V 15:30 diváci mohou sledovat závod populárních jezdců Fixies na furtšlapech. Pro ty jsou připraveny dvě disciplíny, bodovačka na 10 kol pro festkaře a hladký závod na 3 kola pro festkařky. Po čtvrté hodině si své síly můžou poměřit i ti nejmenší kluci a holky na trasách od 200 m do 3 km.

Po páté hodině pak začne cyklozábavní program – štafety nebo pomalé rovinky. Přihlášky k registraci může donést každý zájemce do závodní kanceláře, která bude otevřená v den konání od 12:00 hod.

Možnost registrace pak končí vždy 30 minut před startem konkrétní kategorie. Všichni účastníci si letos mohou zazávodit opět zcela zdarma a pro ty nejlepší jsou připravené věcné ceny. Všichni účastníci dětských kategorií pak dostanou drobný dárek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Břeclav Akce v obci Břeclav

Podobné akce

30duben úterý

Táborák na Káře 2024

, pod kostelem sv. Mikuláše v historickém centru Znojma Ostatní

Ubytování v okolí akce GP Racio odstartuje v...

Relax Hotel ŠtorkLednice (7.4 km)

Ubytování u KocúraPodivín (7.7 km)

Villa PupaVelké Bílovice (9.5 km)